13 Eylül 2008 Cumartesi

Vergisel Açıdan Finansal Kiralama – Banka Kredisi Karşılaştırması



Finansal Kiralama, 3226 sayılı Finansal Kiralama Kanunu ile vergisel olarak da VUK’nun mükerrer 290. maddesiyle düzenlenmiştir.

Finansal kiralama yolu ile yapılan edinimlerde en önemli avantaj kalemi olan indirimli olarak uygulanan KDV oranı 31.12.2007’de yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu Kararı ile kaldırılmıştır.

Bu karara göre; Finansal kiralama işlemlerinde, işleme konu olan malın tabi olduğu katma değer vergisi oranı uygulanır.

Öte yandan finansal kiralama aracılığı ile gerçekleştirilecek yatırımların, Yatırım Teşvik Belgesi 'ne bağlanması mümkündür. Teşvik Belgesi kapsamında finansal kiralama aracılığı ile alımı gerçekleştirilecek makine teçhizat KDV 'den istisnadır.

Her iki edinimde de amortisman oranı, söz konusu sabit kıymetin VUK tebliğlerinde yer alan faydalı ömrü nispetinde olacaktır.

Banka kredisi ile alınan sabit kıymetlerle ilgili olarak hesaplanan kur farkı ve faizler 163 seri VUK genel tebliğine göre aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

1.Yatırımların finansmanında kullanılan kredilerle ilgili faizlerden kuruluş dönemine ait olanların sabit kıymetle birlikte amortisman yoluyla itfa edilmek üzere yatırım maliyetine eklenmesi gerekmekte; işletme dönemine ait olanların ise, ilgili bulundukları yıllarda doğrudan gider yazılması ya da maliyete intikal ettirilmek suretiyle amortismana tabi tutulması,

2. Döviz kredisi kullanılarak yurt dışından sabit kıymet ithal edilmesi sırasında veya sonradan bu kıymetlere ilişkin borç taksitlerinin değerlemesi dolayısıyla ortaya çıkan kur farklarından, sabit kıymetin iktisap edildiği dönem sonuna kadar olanların, kıymetin maliyetine eklenmesi zorunlu bulunmakta; aynı kıymetlerle ilgili söz konusu dönemden sonra ortaya çıkan kur farklarının ise, ait oldukları yıllarda doğrudan gider yazılması ya da maliyete intikal ettirilerek amortisman konusu yapılması,

mümkün bulunmaktadır.”

Finansal kiralama ile edinimlerde ise kur ve faizlerle ilgili durum farklılık arz etmektedir. Bir çok görüş finansal kiralama ile banka kredisinin bir farkı olmadığı, bu nedenle 163 seri numaralı VUK genel tebliğindeki hükümlerin finansal kiralamada da geçerli olduğu yönündedir.

Bununla birlikte Maliye Bakanlığı finansal kiramalarda uygulanacak kur farkı ile ilgili vermiş olduğu muhtelif görüşlerde “finansal kiralama yoluyla edinilen kıymetlere ilişkin olarak kiralama süresi içinde sözleşmeye istinaden yabancı para üzerinden yapılan kira ödemelerinin değerlemesi sonucu ortaya çıkan kur farklarının, finansal kiralama konusu kıymetin maliyetine intikal ettirilmesi ve maliyete eklenen bu farkların ilgili kıymetin amortisman süresi içinde itfa edilmesi gerektiğini belirtmiştir. Sadece kur farkı ile ilgili olarak verilen bu görüşün faizleri de kapsadığı düşünülmektedir.

Sonuç olarak özellikle Bakanlar kurulunun KDV oranları ile ilgili yapmış olduğu değişiklik sonrasında finansal kiralamanın, banka kredisi karşısında bir avantajı kalmamıştır. Ayrıca finansal kiralamalarda hesaplanan faiz ve kur farkları konusundaki muallak durum dikkate alındığında banka kredisi ile edinimde ilk yıl sonundaki faiz ve kur farkları dışındaki faiz ve kur farklarının gider yazılabilmesi mümkün olduğundan vergisel anlamda daha avantajlı olduğu bile söylenebilir.

221 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 221 / 221
Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

Unknown dedi ki...

Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. Bu dürüst ve tanrı bir kredi ile bana yardım eden adam kredi borçlandırıcıdan korktum 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Refinansman Kredileri gibi çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir

Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
Tel .... (+ 44) 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

NORTION LOAN CONSULTANT dedi ki...

İyi günler


  Bir ev satın almak, iş ekipmanı satın almak, yatırım yapmak ya da gelir elde etmek istiyorsanız,% 2,5 oranında bir kredi için şimdi NORTION LOAN CONSULTANT ile iletişime geçin. Kolay, hızlı ve güvenlidir.

İletişim bilgileri:

E-posta: nortionloanconsultant@gmail.com

Telefon Numarası: +1409102 4274

Whatsapp: +1409102 4274

Facebook: Nortion Kredisi

Instagram: Nortion Kredisi

Twitter: @LoanNortion

LinkedIn: Nortion Kredisi


Talepleriniz beklenir ve hizmetimizden memnun kalacağınıza dair sizi temin ederiz.

Aydin Ertan dedi ki...

Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
whatsapp: +1(847)453 9904

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

En az 10.000,00 $ ila en fazla 10.000.000,00 $ arasında değişen krediler sunmak için buradayız. milyar benzer şekilde Malezya'dan iseniz, yukarıda belirtilmeyen diğer para birimlerinde de uygulayabileceğiniz en az Rm30k ve Rm850k minimum kredi için başvurabilirsiniz, tüm finansal giderlerinizi bir oranda karşılamak için ihtiyacınız olan krediyi sağlamak için her zaman buradayız Bu çok düşüktür, çünkü bunu yıllardır yapıyoruz ve borç verenler ve borçlular için başarılı ve faydalıyız. ve Endonezya'dan Indra'dan 70 milyon Rp ile, bu yüzden lütfen çok samimi bir işlemi kaçırmayın bu müşteri <<<<< >>> >>>>

Aşağıda iletişim bilgileri

Şirket Adı: ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY

☎ ::::::::::::> + 62 822-7404-5059
W / A :::::::> + 62 822-7404-5059
e_mail ::> [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

İSKANDAR LENDERS ":: Gayrimenkul müsünüz, bir etkiniz var mı ve işinizi güçlendirmek için paraya ihtiyacınız var, finansal durumunuzla ne kadar ileri gittiniz ve finansal olarak geleceğe ne kadar güveniyorsunuz, hastane faturaları için kredilerimiz de var , yüksek teknoloji mühendisleri için krediler aileler için milyarlarca krediye kadar değişen projeler için krediler, tüm bunlar ve daha fazlası <<<<<< >>>>>
50.000,00 dolar, 100.000,00 dolar, 600.000,00 dolar ve 1.000.000,00 dolar
☎ ::::::::::::> + 62 822-7404-5059
W / A :::::::> + 62 822-7404-5059
E_mail :::::: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
Bu şirkette ayrıca, özellikle bitcoin {BTC} gibi çevrimiçi iş olan diğer sektörlere yatırım yapanlar için de yardımımız var.
Körük, bitcoin'e nasıl yatırım yapabileceğinizin dökümüdür :::

UYARI SÜPER HAFTA PROMOSU SADECE 7 GÜN İÇİN SON SONRA 300 $ DÜŞÜK BAŞLAYIN VE 10 KEZ DÖNÜŞ

YATIRIM $ 300.00 GET $ 5.000.00
YATIRIM $ 500.00 ALIN 7.000.00 $
YATIRIM 1.000,00 $ İNDİR 12,000,00 $
YATIRIM $ 10,000.00 GET $ 105,000.00
YATIRIM 100.000,00 $ 1.000.000,00 $ AL
YATIRIM 1.000.000,00 $ 10.000.000,00 $ AL

ONAYLI ÖDEME YÖNTEMİ
>>>>>>>> [BTC]

7/24 TİCARET DESTEĞİ
ŞİMDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE İLETİŞİME GEÇİN ŞİMDİ HURRY UP, BU EN İYİ FIRSATI KAÇIRMAYIN


WhatsApp: +1 (682) 710_4911

Yılmaz Özgür dedi ki...

Bir hafta içinde maksimum rakamlarla onlardan kredi aldığım için dünya kabulünün en iyi şey olduğunu bilmek, herkese en iyi kredi şirketi olarak önereceğim. İletişim; info_globeacceptance@aol.com

Lydia Moon dedi ki...

Dikkat:
5.000 Euro ile 50.000.000 Euro arasında kredi verecek GERÇEK FİNANSAL KREDİ ŞİRKETİ mi arıyorsunuz (iş veya şirket kredisi, kişisel kredi, ev kredisi, araba kredisi, borç konsolidasyonu kredileri, risk sermayesi, sağlık kredisi vb.)
Ya da şu veya bu nedenle bir banka veya finans kuruluşundan bir kredi reddedildi mi?
Şimdi başvurun ve 3 gün içinde işleme koyulup onaylanan gerçek bir finansal kredi alın.
LYDIA MOON KOOPERATİF KREDİ ŞİRKETİ olarak, geçerli kimlik kartınız veya doğrulama için ülkenizin uluslararası pasaportu ile bireylere ve şirketlere% 2 gibi düşük faiz oranıyla GERÇEK FİNANSAL KREDİ veren "Uluslararası Akredite Kredi Borç Vereni" yiz.
Kredi geri ödememiz, kredinizi aldıktan 1 (Bir) yıl sonra başlar ve geri ödeme süresi 3 ila 50 yıl arasında değişir.

KREDİ TALEBİNİZİN 2 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HEMEN YANITLANMASI VE İŞLENMESİ İÇİN,
Doğrudan bu e-posta yoluyla bize ulaşın: lydiamooncooperativeloan@gmail.com


Aşağıdaki bilgilerle bize ulaşın:

Ad Soyad:____________________________
Kredi Olarak İhtiyaç Duyulan Miktar: ________________
Kredi Süresi: _________________________
Kredinin Amacı: ______________________
Doğum tarihi:___________________________
Cinsiyet:_______________________________
Medeni hal:__________________________
İletişim Adresi:_______________________
Şehir posta kodu:__________________________
Ülke: _______________________________
Meslek:____________________________
Cep telefonu:__________________________

Hemen yanıt talebinizi şu adrese gönderin: lydiamooncooperativeloan@gmail.com

Teşekkür ederim.
LYDIA MOON
Yönetmen.
LYDIA MOON KOOPERATİF KREDİ ŞİRKETİ
Eposta: lydiamooncooperativeloan@gmail.com

Kelvin Ericksson dedi ki...


Blank ATM card
Do you know that you can withdraw cash from any ATM machine !!!

We have specially programmed ATM cards that can be used to raise cash in ATMs or push, shops and businesses. We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards have a daily withdrawal limit of $ 5000 at ATM and up to $ 100,000 spending limit in the stores.

We also offer the following services:
1) Western UNION TRANSFERS
2) BANKSLOGINS
3) BANK TRANSFERS
4) CRYPTOCURRENCY MINING
5) PURCHASE OF GIFT CARDS
6) SUBMISSION OF ACCOUNTS
7) WALMART TRANSFERS
8) BITCOIN INVESTMENTS
9) REMOVAL OF NAME FROM DEBIT RECORD AND CRIMINAL RECORDING
10) BANKHACKING

Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money online.
The empty ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name for it because it is empty, just your PIN will be on it, it is not traceable. in the world.
Contact: Kelvin Ericksson
Email: blankatmmaster5555@gmail.com
ICQ757580619
web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
Harkers
WhatsApp +3197005033695

rijski tadeusz dedi ki...

Böbrek Hastanesi tarafından tüm kan gruplarından sağlıklı Böbrek vericilerine ihtiyaç duyulduğunu, en az 3.50 crore'den herhangi bir donör alması gerektiğini bildirmek için buradayız. bakiyesi operasyonun tamamlanmasından sonra ödenecek .. Profesyonel ve kalifiye cerrah doktorlarımız var .. Acele edin e-posta: mayoclinichospital199@gmail.com ve Whatsapp numaramızdan bize ulaşın: +234 806 046 8385 arayın.

Solution dedi ki...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Solution dedi ki...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY dedi ki...

Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
* Ticari finansman
*Kişisel finans
*İş finansı
* İnşaat finansmanı
* İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
[10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
WhatsApp: +1 (872) 639 9724
e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

Rebecca Michaelson dedi ki...

MERHABA, Avrupa'da yaşayan adıyla Rebecca Michaelson. İşte ilgilenenler için güzel bir haber. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stres teması olmadan (THOMAS FREDDIE) para kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM makinesine sızma yeteneğine sahiptir. Ana kartımı internetteki iyi bir Hacker'dan aldım, bu ATM Kartıyla her gün kişiler aracılığıyla 5000 dolar toplayabiliyorum:
+1 (985) 465-8370 {thomasunlimitedhackers@gmail.com}
Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti, Zengin olmak ve işini kurmak için bu fırsatı elde etmek istiyorsan o zaman bu Master kart için başvur, bundan çok mutluyum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve bende var THOMAS FREDDIE UNLIMITED'dan 240.000,00 $ almak için kullandı Hackerlar kartı sadece fakirlere ve muhtaçlara yardım etmek için veriyor ve AYRICA FİNANSAL YARDIM SUNUYOR. sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'den alın. Lütfen e-posta ile thomasunlimitedhackers@gmail.com onlarla iletişime geçin.

Teşekkür ederim ve Tanrı korusun

Unknown dedi ki...

Faturalarınızı ödemek, bir ev satın almak, yeniden finanse etmek veya yeni bir iş kurmak, kişisel kredi, araba satın almak için acil bir krediye mi ihtiyacınız var? vb. Kaybolma korkusu olmadan tanınmış bir borç verene başvurun. finansal krediye ihtiyacı olan kişilere %3 faizle kredi sunuyoruz. Kredi hizmetimiz hakkında hızlı ve uygun kredi oluşumunuz için bugün bize ulaşın. Aşağıdaki ayrıntılardan herhangi biriyle bizimle iletişime geçin. E-posta : protonloan2020@hotmail.com VEYA Mobil/Whatsapp : +1 (204) 410-2623

Unknown dedi ki...

Her türlü amaç için Kredi veriyoruz. Minimum 5.000,00 ila 10 milyon arasında ve %3'lük düşük bir faiz oranıyla, Kredi Vadesi: İhtiyacınız olan kredi miktarına bağlı olarak maksimum 25 yıl sunuyoruz. müşterilerin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bu kredi işlemi ciddi müşteriler için %100 garantilidir. Kredi hakkında daha fazla bilgi için lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: quickloan2020@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Mali asistan ihtiyacı olan kişilere %3 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bu firma ile kredi alabilmek için ihtiyacınız olan kredi tutarını ve krediyi ne zaman geri ödeyebileceğinizi söyleyebilirsiniz. bu yüzden ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki ayrıntılarla bizimle iletişime geçin. E-posta : quickloan2020@hotmail.com veya WHATSAPP +1 (812) 266-9901

Unknown dedi ki...

Krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir krizde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak, faturalarınızı ödemek veya güzel bir iş kurmak için krediye mi ihtiyacınız var? Kredi notunuz düşük ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz? İşte kuruluşumuzdan kredi alma şansınız. Bireylere aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için kredi sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyonu, Sabit Para Kredileri. %3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Bugün bize e-posta yoluyla ulaşın: quickloan2020@hotmail.com

DR Ravi dedi ki...

Burada% 3 düşük oranda bir kredi başvurusunda bulunun, daha fazla ayrıntı için aşağıdaki ayrıntılarla bana ulaşın.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stefano_Pessina

stefanopessina0010@gmail.com
WhatsApp: +48 732 104 284
Saygılarımla
Başkan Yardımcısı ve CEO,
Walgreens Çizme İttifakı.
Stefano Pessina

«En Eski ‹Eski   201 – 221 / 221   Yeni› En yeni»